Inici Actualitat El CP Taradell presenta candidatura derrotant el líder, l’Alpicat

El CP Taradell presenta candidatura derrotant el líder, l’Alpicat

0
COMPARTIR

cp-taradell-recurs-2015Victòria importantíssima del CP Taradell aquest dissabte a la tarda davant del líder de la Primera Nacional Catalana, l’Alpicat. Aquest triomf confirma els taradellencs com a clars aspirants al títol, ja que es situen a només dos punts del nou líder, el Tona, però amb un partit menys.

L’Alpicat arribava a Taradell amb tan sols una derrota i un empat. Però al davant tenia un CP Taradell que és l’equip menys golejat i que a casa s’està mostrant intractable. El partit no va ser gens fàcil i durant el primer temps hi va haver moltes alternatives. Albert Benito va inaugurar el marcador, però els visitants van saber reaccionar bé i amb dos gols van capgirar el marcador abans del descans. Marc Soler, que està molt fi de cara a porteria, va posar l’empat a 2 amb el qual es va arribar al descans.

Al segon temps, ràpidament el Taradell va tornar a agafar la iniciativa en el marcador i ja no la va deixar. Marc Soler, de nou, va ser l’autor del 3 a 2. El poc avantatge va posar incertesa, ja que pasaven els minuts i ningú marcava. A falta de nou minuts pel final Marc Nuri va posar el 4 a 2 definitiu.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments