Inici Actualitat Els Botiguers de Taradell sortegen la primera experiència amb l’encesa de llums...

Els Botiguers de Taradell sortegen la primera experiència amb l’encesa de llums de Nadal

0
COMPARTIR

xocolatada-botiguers-2015

Taradell obria aquest dissabte els llums de Nadal dels carrers. Per això, l’Associació de Botiguers de Taradell va aprofitar aquest fet per sortejar la primera de les tres experiències que s’ofereixen a la gent que compri a Taradell durant la campanya de Nadal.

xocolatada-botiguers-20152Primer de tot, es va fer una xocolatada popular amb coca a l’illa de vianants ubicada en la intersecció entre el Passeig Domènech Sert i la carretera de Mont-rodon. L’acte va reunir molta gent. Tot seguit, es va fer el sorteig de les sis persones que podran degustar un sopar medieval per a dues persones al Casal de Mont-rodon, en una data que encara cal confirmar. El sorteig es feia entre les butlletes que s’han recollit als diferents comerços associats i que es donaven als clients que feien alguna compra durant els primers quinze dies de campanya. Els afortunats són:

– Damià Clos Valls (bulleta de Vilaró)

– Mercè Mejias (la premiada havia estat Maria Dolors Riera Godayol, però en ser familiar del comerç es va fer un nou sorteig entre les butlletes d’aquest establiment) (Bon Àrea)

– Rita Sañé Pons (Pastisseria Montrodon)

–  Antoni Llussà (El Xocolater)

– Santiago Martin (Forn de pa Sant Sebastià)

– Núria Fossas Tañà (Moda infantil Maria Raurell)

Per finalitzar, hi ha hagut un castell de focs des de l’aparcament de la Carpa. La pròxima experiència que es sortejarà entre els clients d’aquests dies és una experiència de relax, salut i bellesa a Mas Gasala. Es sortejarà el 19 de desembre, quan es faran passejades amb carro pel poble.

castell-focs-2015

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments