Inici Actualitat El CP Taradell goleja a la pista del Roda

El CP Taradell goleja a la pista del Roda

0
COMPARTIR

cp-taradell-recurs-2015Victòria clara i contundent del Club Patí Taradell aquest cap de setmana a la pista del CP Roda. El cuer de la Primera Nacional catalana, que només ha guanyat un partit, no va tenir res a fer davant dels taradellencs.

L’equip de Pep Rifà va anar per la via ràpida i va sentenciar en els primers 25 minuts. Al descans s’hi va arribar amb un clar 1 a 6 per als taradellencs. A la segona meitat els locals van marcar un gol, però el CP Taradell va sentenciar amb dos gols més posant el definitiu 2 a 8. Els golejadors taradellencs van ser Marc Soler amb cinc gols, Pau amb dos i Marçal Casadevall amb un.

El triomf situa el CP Taradell en tercera posició i 21 punts, després de disputar 10 partits.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments