Inici Actualitat Taradell se suma a les condemnes contra la violència de gènere

Taradell se suma a les condemnes contra la violència de gènere

0
COMPARTIR

acte-violencia-genere-20152

acte-violencia-genere-2015Un any més, coincidint amb el 25 de novembre Dia Internacional contra la violència de gènere, Taradell va commemorar-ho amb un acte a la Biblioteca Antoni Pladevall i Font. Primer de tot es va llegir el manifest contra la violència de gènere d’aquest 2015. Tot seguit, es va interpretar el monòleg ‘Estimar sense morir’, que va anar a càrrec de Pepa Lavilla.

Dexposicio-dones-guerra‘altra banda, aquests dies al vestíbul del Centre cultural Costa i Font es pot veure una exposició que porta per títol ‘Dones davant la guerra’. És una mostra, cedida per Creu Roja, que exhibeix testimonis de conflictes armats d’arreu del món des d’un punt de vista femení.

 

expo-tapissos-tarongesI paral·lelament, al Centre d’Atenció Primària de Taradell hi ha una mostra realitzada per diverses del municipi a base de tapissos taronges i textos sobre la violència de gènere. Forma part del projecte de Nacions Unides ‘Pinta el teu món de taronja’ i es pot visitar fins el 4 de desembre.

Tots els actes han estat organitzats per l’Ajuntament de Taradell, Som Dones, la Biblioteca Antoni Pladevall i Font, El Puntal i la Mancomunitat La Plana.

acte-violencia-genere-20153

expo-tapissos-taronges2

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments