Inici Actualitat Triomf del TT Mont-rodon i participació a l’Intercomarcal escolar de Torelló

Triomf del TT Mont-rodon i participació a l’Intercomarcal escolar de Torelló

0
COMPARTIR

intercomarcal-tennis-taula-2015

Cinc jugadors del CPE Taradell van participar aquest dissabte passat a Torelló a la primera prova del Campionat Intercomarcal Escolar de tennis taula. Hi eren presents 33 jugadors de clubs d’Osona i Ripollès. En categoria benjamí hi va participar Guillem Sala que va acabar en vuitena posició final. En categoria aleví Ruben Llacer va ser tercer i Àlex Gutiérrez dotzè, i en Infantil Ian Llacer va ser segon i Pau Mas vuitè.

Mentrestant, el TT Mont-rodon va obtenir una còmode  victòria contra el TT Ripoll B per 6 a 1. L’equip taradellenc ja va encarrilar el partit en els primers enfrontaments guanyant per 3 a 0 abans de que el rival sumés el seu punt. Tot seguit, van venir les tres victòries finals, incloent el doble. Van jugar: Rafel Montenegro (2,5), Oriol Garcia (2) i Werner Howad (1,5).

El TT Mont-rodon es situa de nou a la quarta posició amb 17 punts. Aquest dissabte l’equip visitarà la pista del TT Tona, que està també a la part baixa de la classificació.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments