Inici Actualitat Derrota del CP Taradell contra el Noia Freixenet B

Derrota del CP Taradell contra el Noia Freixenet B

0
COMPARTIR

cp-taradell-2015-16El Club Patí Taradell va perdre aquest cap de setmana a la pista del Noia Freixenet B. Els taradellencs s’allunyen una miqueta del capdamunt de la classificació, que encapçala l’Alpicat amb quatre punts més.

Davant del Noia el CP Taradell va caure per 5 a 3 aquest diumenge. Durant els primers 25 minuts hi va haver molta igualtat i prova d’això és que al descans s’hi va arribar amb un empat a 2. Van marcar Albert Benito i Marc Soler. Però a la represa els locals van sorprendre amb dos gols quasi consecutius que van obligar el CP Taradell a arriscar i anar a remolc. Així va arribar el 4 a 3, obra d’Eduard Genís, que donava esperances als taradellencs, però una falta directa va suposar el cinquè gol dels locals i la sentència. El Taradell va tenir moltes ocasions, però no va tenir eficàcia.

 

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments