Inici Actualitat Ple extraordinari dimarts per sortejar quins taradellencs estaran a les meses electorals...

Ple extraordinari dimarts per sortejar quins taradellencs estaran a les meses electorals el 20D

0
COMPARTIR

ajuntamentAquest proper dimarts 24 de novembre s’ha convocat una sessió extraordinària a les 20:30h del ple municipal a l’Ajuntament de Taradell. La sessió servirà per sortejar qui haurà d’estar a les meses electorals en les eleccions del 20 de desembre. També està previst aprovar una moció de suporta a la Resolució aprovada pel Parlament de Catalunya per iniciar el procés de desconnexió amb l’estat espanyol. Com sempre es podrà seguir en directe per Ràdio Taradell. L’ordre del dia és el següent:

1.- Sorteig per a l’elecció dels membres de les meses electorals de les Eleccions al Congrés dels Diputats i al Senat del 20 de desembre de 2015.

2.- Aprovació de la concertació d’un préstec amb el BBVA per a inversins de l’exercici 2015.

3.- Aprovació de la concertació d’un préstec amb el Banc de Sabadell per al compliment de la sentència 1282/2011 de la sec. 4a de la sala del contenciós administratiu del TSJC i acceptació de subvenció de la Diputació de Barcelona.

4.- Aprovació de la modificació de crèdit núm. 5 del pressupost 2015.

5.- Aprovació de la moció de suport a la resolució 1/XI del Parlament de Catalunya.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments