Inici Actualitat L’Institut de Taradell torna a acollir sessions sobre identitat digital i xarxes...

L’Institut de Taradell torna a acollir sessions sobre identitat digital i xarxes socials

0
COMPARTIR

sessio-xarxes-socials-insititut-2015

Tal i com es va fer al mes de maig, el Servei de Desenvolupament Local de la Mancomunitat La Plana i el Punt Jove El Puntal han anat a l’Institut de Taradell a realitzar dues sessions informatives sobre ‘Identitat Digital i xarxes socials en la recerca de feina‘ pels alumnes del primer curs de batxillerat.

Aquestes xerrades estan pensades per als alumnes majors de 16 anys perquè ja tenen edat de treballar i pretenen proporcionar un espai de reflexió sobre com pot ajudar-los o perjudicar-los l’ús de les xarxes socials, sobretot en el moment de buscar i trobar un lloc de treball.

Al llarg de la sessió també es van donar eines per tal de controlar la privacitat al facebook, una de les xarxes més utilitzades.

 

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments