Inici Actualitat Taradell condemna els atemptats de París amb un minut de silenci

Taradell condemna els atemptats de París amb un minut de silenci

0
COMPARTIR

minut-silenci-taradell-atemptat-paris-2015

Aquest dilluns a les set de la tarda diversos taradellencs han fet un minut de silenci en memòria de les víctimes dels atemptats de París de divendres 13 de novembre. Ha estat un acte simbòlic amb un minut de silenci literal per condemnar l’acte terrorista.

A la concentració hi era l’alcalde, Lluís Verdaguer, juntament amb regidors de CiU, ERC i SI. També hi eren treballadors del consistori i veïns del municipi. No s’ha llegit cap manifest ni s’han pronunciat paraules. Només un minut de silenci respectat per tots els presents i en contra de la violència.

minut-silenci-taradell-atemptat-paris-20152

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments