Inici Actualitat La UD Taradell es deixa dos punts en el descompte davant de...

La UD Taradell es deixa dos punts en el descompte davant de l’OAR Vic

0
COMPARTIR
Foto: OAR Vic
Foto: OAR Vic
Foto: OAR Vic

Mala sort per al Tercera Catalana de la UD Taradell que aquest diumenge al matí va perdre dos punts per culpa d’un gol en el temps de descompte de l’OAR Vic. Malgrat tot, els taradellencs per primera vegada sumen dues jornades sense conèixer la derrota.

El partit va començar bé per als taradellencs. Després d’uns minuts inicials de tantejament i poques arribades, al minut 23 Carrillo avançava al taradell aprofitant una pèrdua en defensa dels locals. A partir d’aquí va controlar bé el primer temps, ja que no va patir per conservar l’avantatge.

Al segon temps els locals van tenir una ocasió clara als nou minuts que la defensa taradellenca va resoldre salven quasi a línia de gol. Al contraatac el Taradell ho va intentar. Ignasi va tenir una ocasió en un xut que va aturar el porter local. De mica en mica van anar passant els minuts i, tot i els intents de l’OAR, continuava mantenint l’avantatge. L’empat va arribar ja amb el temps reglamentari complert. Una centrada va acabar dins la xarxa després d’un rebot.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments