Inici Actualitat El CP Taradell suma una valuosa victòria davant del Sant Just

El CP Taradell suma una valuosa victòria davant del Sant Just

0
COMPARTIR

cp-taradell-sant-just-2015

Triomf molt important del Club Patí Taradell aquest dissabte al pavelló del Pujoló davant d’un rival de la part alta de la Primera Nacional catalana. Els taradellencs van superar el Sant Just per 6 a 3, en un partit on el bon inici de partit va ser cabdal.

Només començar, als dos minuts, Marc Soler marcava l’1 a 0 d’un xut de mitja distància des de l’esquerra. Els visitants no es van arronsar i van obligar a tenir molta atenció en defensa i a fer alguna bona intervenció d’Albert Dalmau. Als 7 minuts, però, el mateix Soler marcava el 2 a 0 de xut des de la dreta que era desviat per un estic rival i sorprenia el porter. A partir d’aquí cap dels dos equips va ser capça de desnivellar el marcador.

cp-taradell-sant-just-20153L’ocasió més clara va arribar a quatre minuts pel descans en un penal pel Sant Just que va aturar Dalmau. Malgrat tot, a un minut pel descans el Sant Just escurçava distàncies. Feia el 2 a 1 en un xut que va anar al pal, però un jugador visitant va tocar la bola després per enviar-la al fons de la xarxa.

La clau, però, va arribar just abans del descans quan el CP Taradell va marcar dos gols, un d’ells a un segon pel temps reglamentari. Albert Benito va ser el golejador i amb 4 a 1 es va tancar el primer temps.

A la segona part el CP Taradell va saber dosificar l’avantatge. Els visitants van sortir disposats a la remuntada i als 2 minuts van fer el 4 a 2. Cinc minuts més tard va arribar el 4 a 3 i les alarmes van saltar. Per això, a l’equador del segon temps Marçal Casadevall va fer el 5 a 3 i quan ja faltaven quatre minuts va arribar el definitiu 6 a 3 obra de Marc Nuri.

cp-taradell-sant-just-20152

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments