Inici Actualitat La 36a Rupit-Taradell deixa una inscripció de rècord amb 1.068 persones

La 36a Rupit-Taradell deixa una inscripció de rècord amb 1.068 persones

0
COMPARTIR

rupit-taradell-2015

Un total de 1.011 persones van prendre part diumenge a la 36a marxa Rupit-Taradell. Una xifra que, no es pot confirmar al 100%, però és una de les més altes que ha tingut la prova, al marge dels inscrits (1.068). Quasi un miler van arribar a la meta.

I és que diumenge va ser un dia perfecte climatològicament parlant. Els participants van gaudir d’un dia molt assolellat i, fins i tot es podria dir que calorós. Només una mica de boira a l’arribada al Pantà de Sau. La resta dels més de 43 quilòmetres amb el sol d’acompanyant i postals paisatgístiques d’una bellesa extrema amb dos moments especials: la sortida de sol o la manta de boira sota els cingles de Tavertet.

rupit-taradell-20152La majoria dels participants van completar la Rupit-Taradell caminant, però cada cop més n’hi ha que la volen fer corrent. El participant més ràpid va ser Ricard Cataño amb un temps de 4 hores 14 minuts i 59 segons.  La dona més ràpida ha estat Elena Mercader amb 5 hores 16 minuts i 50 segons. El primer taradellenc ha estat Albert Pujol amb 4 hores 15 minuts i 47 segons i la primera taradellenca Laia Miralpeix amb 5 hores 33 minuts i 46 segons.

Aquest any hem participat en la caminada i us deixem una galeria d’imatges, sobretot centrada en els paisatges que han vist els ulls dels participants:

[shashin type=”albumphotos” id=”91″ size=”small” crop=”y” columns=”max” caption=”y” order=”date” position=”center”]
COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments