Inici Actualitat L’Ajuntament de Taradell convoca un minut de silenci dilluns a les 19h...

L’Ajuntament de Taradell convoca un minut de silenci dilluns a les 19h pels atemptats de París

1
COMPARTIR

crespo-atemptats-parisL’Ajuntament de Taradell ha convocat un minut de silenci aquest proper dilluns a les 7 de la tarda davant el consistori en solidaritat amb el poble francès, arran dels atemptats que París va patir aquest divendres.

La convocatòria està oberta a tota la ciutadania per mostrar el rebuig a l’atac terrorista de París i en solidaritat amb les víctimes dels atemptats i els seus familiars. A l’acte hi assistirà l’alcalde de Taradell, juntament amb els regidors del consistori, i personal de l’Ajuntament.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

1 Comment
més nou
més antic més votat
Inline Feedbacks
View all comments
Neus
Neus
15 novembre 2015 19:41

La meva solidaritat absoluta amb el poble francès, no així amb el Govern Francès que està implicat militarment en la guerra de Síria, Mali i Iraq i amb venda d’armes a països clarament islamistes com Egipte, igual que molts altres governs. Però crec que aquesta solidaritat l’hauríem de fer extensiva a tots els morts, ferits i refugiats que fugen de les guerres de Síria, Iemen, Iraq, Afganistan, Nigèria ….O és que només ens sentim solidaris quan els morts ens són propers? Fem el minut de silenci per tots els innocents!!!