Inici Actualitat El programa de dinamització juvenil torna a l’INS Taradell

El programa de dinamització juvenil torna a l’INS Taradell

0
COMPARTIR

programa-dinamitzacio-juvenil-20152

Aquest curs ha tornat a engegar el Programa d’Informació i Dinamització als Centres d’Ensenyament Secundari (PIDCES) a Taradell i Tona. Un cop cada quinze dies, el o la dinamitzadora juvenil va als instituts durant l’hora d’esbarjo per poder apropar-se a una part de la població juvenil.

El PIDCES pretén promoure la informació, dinamització i participació dels joves estudiants. D’una banda ofereix informació i orientació als joves sobre temes del seu interès, com poden ser el lleure, els estudis, la salut, els recursos juvenils, l’habitatge, l’associacionisme, etc.

I de l’altra, dóna suport a iniciatives juvenils amb l’objectiu de fomentar la participació dels estudiants al centre i en l’entorn més proper, com per exemple el recapte solidari d’aliments que es porta a terme per tercer any consecutiu per iniciativa dels alumnes de Taradell. També ofereix formació i recursos, tant als joves com al professorat.

programa-dinamitzacio-juvenil-2015Durant la primera quinzena d’octubre les actuacions es van concretar en portar a terme dinàmiques participatives en els cursos de primer cicle d’ESO sobre l’elecció dels delegats de classe, per tal de promoure la importància d’una bona elecció dels representants dels alumnes, i donar valor a aquesta figura.

Coincidint amb el Dia Mundial de l’Alimentació, el dinamitzador juvenil de Tona i la dinamitzadora juvenil de Taradell van portar el PIDCES de forma conjunta (dijous 15 d’octubre es va realitzar a Taradell) per realitzar dinàmiques per tal de treballar bons hàbits al voltant de l’alimentació saludable amb la col·laboració del Grup Bon Preu que va fer una donació de pomes per repartir entre els alumnes que participaven a l’activitat.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments