Inici Actualitat El Xocolater de Taradell crea una nova xocolata per homenatjar el creador...

El Xocolater de Taradell crea una nova xocolata per homenatjar el creador de ‘Charlie i la fàbrica de xocolata’

0
COMPARTIR

tiquets-xocolata-xocolater-taradellFa 100 anys va néixer l’escriptor Roald Dahl, creador de la història ‘Charlie i la fàbrica de xocolata’. Amb la voluntat de commemorar aquesta efemèride el Xocolater de Taradell ha creat una nova xocolata, que presentarà el proper 26 de novembre. Al mateix temps, ha preparat 5.000 rajoles de la nova xocolata amb un tiquet daurat numerat l’interior de l’embolcall.

Aquests tiquets entraran en un sorteig, tal i com succeeix en la història del llibre infantil que va crear el 1964 el britànic Roald Dahl. Els tiquets van numerats de l’1 al 5.000 i optaran a un viatge a París per a dues persones per passar una nit a la capital francesa i visitar la fàbrica i l’acadèmia de xocolata, gaudint d’un àpat exquisit en un restaurant de renom. El sorteig es farà el 30 d’abril de 2016 davant de notari. Les rajoles de xocolata es començaran a vendre a partir del 27 de novembre.

La presentació de la nova xocolata tindrà lloc a la Biblioteca Antoni Pladevall i Font a les 7 de la tarda. Per elaborar la nova xocolata, Raül Cegarra, el Xocolater de Taradell, es va desplaçar fa unes setmanes fins a la fàbrica de xocolata Cacao Barry de París.

La història ‘Charlie i la fàbrica de xocolata’, de Roald Dahl, narra la història d’un nen de família humil que guanya un dels cinc tiquets d’or que amaga dins de cinc rajoles de xocolata el propietari de la fàbrica de xocolata Willy Wonka. El premi és poder visitar la famosa fàbrica. Roald Dahl va inspirar-se en la seva infància quan a la seva escola es rebien xocolatines per provar provinents d’una fàbrica de xocolata.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments