Inici Actualitat Nou triomf del TT Mont-rodon a la pista del Roda

Nou triomf del TT Mont-rodon a la pista del Roda

0
COMPARTIR

tt-mont-rodon-2015Tercera victòria consecutiva del TT Mont-rodon de la temporada després de superar el CTT Roda de Ter a domicili per un 6 a 1. El club rodenc comptava amb el seu millor jugador i feia preveure un partit més igualat, ja que podia aconseguir els seus dos punts individuals, i no es podia fallar amb la resta de jugadors rivals.

El partit va començar a favor dels rodencs en fer el primer punt, però els jugadors taradellencs van saber capgirar el resultat fent partits molts seriosos, i aconseguint també a la segona ronda guanyar per un ajustat 3-2 al jugador nº1 local amb un gran partit. A partir d’aquí tot va ser molt més fàcil per acabar de arrodonir el marcador. Van jugar: Jordi Forcada (2,5), Jaume Cunill (2) i Oriol Garcia (1,5).

El TT Mont-rodon puja a la quarta posició amb 13 punts i aquesta setmana rep el Sant Quirze TTC que està en cinquena posició i 12 punts. Es preveu un partit molt igualat. Aquest es jugarà a el gimnàs de Les Pinediques a partir de 2/4 de 5 de la tarda.

D’altra banda, dissabte el matí els joves jugadors de l’escola del CPE Taradell participaran a la segona prova del Circuit Promeses Individual. Oriol Garcia jugarà a Barcelona al Nivell C, mentre que Ruben Llacer ho farà al Nivell E i Ian Llacer al Nivell F.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments