Inici Actualitat L’INS Taradell acull una exposició de cartells sobre la violència de gènere

L’INS Taradell acull una exposició de cartells sobre la violència de gènere

0
COMPARTIR

exposicio-ins-violencia-genere

L’INS Taradell acull aquests dies una exposició emmarcada en la lluita contra la violència de gènere. Es tracta d’un recull de cartells presentants al concurs, organitzat pel Consell Comarcal d’Osona, per buscar una imatge gràfica per a la campanya de sensibilització del Dia Internacional per a l’eliminació de la violèncai vers les dones.

exposicio-ins-violencia-genere2L’exposició és itinerant i es pot veure fins el 13 de novembre a l’Institut de Taradell. Sota l’organització d’El Puntal i la tècnica de Convivència, Igualtat i Participació de la Mancomunitat La Plana, l’exposició es complementarà amb accions de dinamització a l’hora del pati.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments