Inici Actualitat Albert Pujol guanya la Cabrerès Mountain Marathon 2015

Albert Pujol guanya la Cabrerès Mountain Marathon 2015

0
COMPARTIR

albert-pujol-cabreresmm-2015

El taradellenc Albert Pujol manté el seu idili amb les victòries. Aquest diumenge es va adjudicar la Cabrerès Mountain Marathon, en la seva primera edició. Una prova de 42,5 quilòmetres de recorregut que va completar amb un temps de 3 hores i 30 minuts. Va treure 13 minuts d’avantatge respecte al segon classificat.

El triomf li va suposar un premi de 300 euros en metàl·lic, un pack esportiu i productes de la terra. La prova, organitzada per l’Associació Esportiva Cabrerès i el Diari Sport, tenia un desnivell positiu de 1.500 metres i transitava per camins entre Rupit, Tavertet, l’Esquirol i Cantonigròs.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments