Inici Actualitat Francesc Homs té tots els números per encapçalar la llista de CDC...

Francesc Homs té tots els números per encapçalar la llista de CDC al Congrés dels Diputats

0
COMPARTIR

francesc-homs-2015

El taradellenc Francesc Homs, actual Conseller de Presidència, serà amb tota probabilitat el cap de llista de CDC en les eleccions al Congrés dels Diputats del 20 de desembre. Aquest dijous al vespre en un acte a l’Orfeó Vigatà va ser escollit precandidat per l’assemblea comarcal d’Osona de CDC.

Durant l’acte, Homs va apuntar que vol anar a Madrid a tirar endavant la independència “a través del pacte” i, precisament, va reivindicar la necessitat de diàleg com a mitjà per canviar la situació actual. Francesc Homs creu que “ells s’acabaran asseient a la taula perquè els convé”, i va assegurar que la secessió es farà de manera “endreçada i ordenada”. Tot i la dificultat que pot suposar la negociació, Homs afirma que té “moltes ganes” d’assumir el repte.

L’assemblea territorial d’Osona de CDC va avalar Francesc Homs com a precandidat a les eleccions generals per un 89,4% dels vots. De les 94 persones que van votar, 84 ho van fer per Homs i 54 també van donar el seu vot a Carme Sayós, la seva companya en el tàndem. Aquests dies s’estan reunint les diferents assemblees comarcals del partit per escollir els precandidats. La direcció elaborarà després una proposta de llista que s’haurà de votar en el Consell Nacional que tindrà lloc el proper 14 de novembre. El que ja se sap és que CDC segurament es presentarà a les eleccions sota el nom de Democràcia i Llibertat.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments