Inici Actualitat Nova victòria del TT Mont-rodon davant del TT Torelló B

Nova victòria del TT Mont-rodon davant del TT Torelló B

0
COMPARTIR

tt-montrodon-werner-howad

Nova victòria del TT Mont-rodon de la Lliga Intercomarcal aquest passat cap de setmana contra el TT Torelló B per 6 a 1. El partit es va posar de cara després de la primera victòria de Jaume Cunill en un bon partit i això va facilitar les coses als taradellencs. Tot i la derrota posterior de Werner Howad de forma molt ajustada per un 2-3, els taradellencs van acabar guanyant la resta dels partits disputats, incloent el doble final.

Van jugar: Jaume Cunill (2,5), Jordi Forcada (2,5) i Werner Howad (1). El TT Mont-rodon jugarà aquest dissabte a la pista del CTT Roda de Ter, que va en novena posició amb 3 punts mentre que els taradellencs són cinquens amb 10.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments