Inici Actualitat Diversos taradellencs celebren els 65 anys de vida

Diversos taradellencs celebren els 65 anys de vida

0
COMPARTIR

taradellencs-celebren-65-anys

Al llarg del mes d’octubre una sèrie de taradellencs nascuts l’any 1950 van celebrar amb diferents actes els 65 anys de vida.

El diumenge 18 d’octubre es van desplaçar al monestir de Sant Benet de Bages. Van ser 34 nascuts el 1950, juntament amb les seves respectives parelles, que van formar un grup de 59 persones. Es van desplaçar amb autocar i allà es van dividir en dos grups per fer la visita guiada per descobrir com era la vida en un monestir a l’edat mitjana.

Més tard, van degustar un dinar al restaurant La Fonda amb una sobretaula on cada taradellenc nascut el 1950 va rebre un record.

Una setmana més tard, el 25 d’octubre, uns quants es van retrobar per esmorzar al pedró del Pi Gros de Taradell, que recorda la celebració del seu 50è aniversari. Un cop acabat l’esmorzar, alguns van arribar-se fins al Pedró dels Mossos d’Esquadra, recentment restaurat, i a la Bauma dels Trabucaires.

taradellencs-celebren-65-anys2

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments