Inici Actualitat Victòria ajustada del CP Taradell davant del Ripoll

Victòria ajustada del CP Taradell davant del Ripoll

0
COMPARTIR

cp-taradell-2015-16El Club Patí Taradell va retrobar-se amb la victòria aquest dissabte al pavelló del Pujoló. Va ser un triomf molt ajustat davant del Ripoll.

Els visitants es van avançar en el marcador a la primera meitat, tot i que els homes de Pep Rifà van saber reaccionar ràpid i amb dos gols van capgirar l’electrònic. La igualtat, però, va ser constant i un nou gol ripollès va posar l’empat a 2 al marcador al descans.

En els segons 25 minuts només hi va haver un gol. El que va aconseguir el Taradell i que seria definitiu. El mínim avantatge va fer que la incertesa fos present fins al final, però el Taradell va saber aguantar l’avantatge en el marcador i sumar un triomf que el situa sisè amb 12 punts, però amb un partit menys.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments