Inici Actualitat La UD Taradell perd clarament contra el Balenyà At.

La UD Taradell perd clarament contra el Balenyà At.

0

ud-taradell-2015Derrota clara de l’equip de Tercera Catalana aquest dissabte al camp del Balenyà At. L’equip taradellenc va perdre per 5 a 1 en un partit marcat per dos gols. Un a l’inici del partit i un altre just abans del decans.

Al minut 4 va arribar el primer gol contra els taradellencs en un error del porter Joel. Un gerro d’aigua freda que va condicionar el matx. Als 23 en la segona arribada dels locals va arribar el 2 a 0. Curiosament a partir d’aquí el Taradell va començar a jugar millor i va tenir ocasions per, com a mínim, reduir diferències o empatar. Un cop de cap de Canó desviat, una altra ocasió de Carrillo per la banda i una tercera de Pladevall, claríssima, van ser el bagatge. El Taradell va perdonar i al minut 44 va arribar el tercer del Balenyà que sentenciava el partit.

La segona meitat ja va sobrar. Van anar passant els minuts fins que els locals van fer el quart al 67. A la part final Jordi Pladevall va fer el gol de l’honor després d’una recuperació de pilota en atac. I ja a les acaballes va arribar el 5 a 1 definitiu, que deixa el Taradell a la part baixa de la classificació.