Inici Actualitat Comença el Circuit de promeses de tennis taula amb participació taradellenca

Comença el Circuit de promeses de tennis taula amb participació taradellenca

0
COMPARTIR

circuit-promeses-tennis-taula-2015

Tres jugadors del CPE Taradell van participar aquest dissabte passat a la primera prova del Circuit Promeses individual d’aquesta temporada. Oriol Garcia va competir al Nivell D a Calella on després de ser segonn de grup, va quedar eliminat a quarts de final. Per altra banda, Ruben Llacer va ser quart del seu grup al Nivell E i Ian Llacer va ser cinquè del Nivell F, guanyant tots dos un dels seus partits. Ells van jugar a St Joan Despí.

La segona prova del Circuit serà el proper 14 de novembre.

Mentrestant, el TT Mont-rodon va obtenir la segona victòria de la temporada guanyant a domicili contra el TT Ripoll A, que va presentar un equip molt jove. Els jugadors del TT Mont-rodon ho van aprofitar per endur-se la victòria amb un còmode 1 a 6. Amb aquest resultat l’equip es situa en sisena posició amb 7 punts a la classificació. Van jugar: Jordi Forcada (2,5), Rafel Montenegro (2) i Werner Howad (1,5).

Aquest dissabte l’equip juga de nou a casa amb el TT Torelló B, un equip que encara no ha puntuat enguany.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments