Inici Actualitat S’amplia el cementiri municipal amb un nou bloc de nínxols

S’amplia el cementiri municipal amb un nou bloc de nínxols

0
COMPARTIR

cementiri-nou-modul-2015

Aquesta setmana han acabat els treballs d’ampliació del cementiri municipal de Taradell. Les obres, que han anat a càrrec de la brigada municipal, han consistit en la instal·lació d’un nou bloc de nínxols.

cementiri-nou-modul-20153El nou mòdul està format per 48 nínxols, seguint la mateixa estètica que els dos mòduls que hi ha a la zona nova del cementiri, diferents del perímetre.

L’actual cementiri data de 1864. La primera ampliació es va fer el 1976 cap a la part de ponent amb una zona ajardinada i un petit estany. Més tard, fa uns anys es va ampliar la capacitat i va ser adaptat ja amb uns mòduls per a incinerats.

D’altra banda, l’Ajuntament de Taradell informa que s’amplia l’horari d’obertura del cementiri aquests dies amb motiu de Tots Sants. Fins dissabte estarà obert de 2/4 d’11 del matí a 2/4 de 7 de la tarda. I diumenge estarà obert de 8 del matí a 2/4 de 7 de la tarda.

cementiri-nou-modul-20152

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments