Inici Actualitat Guillem Oliver revalida el títol a la Copa catalana de trial

Guillem Oliver revalida el títol a la Copa catalana de trial

0
COMPARTIR
Guillem Oliver, primer per l'esquerre
Guillem Oliver, primer per l'esquerre
Guillem Oliver, primer per l’esquerre

El taradellenc Guillem Oliver es va proclamar aquest diumenge campió de la Copa catalana de trial en bicicleta. Terrassa va acollir l’última prova puntuable i Oliver ha revalidat el títol assolit l’any passat. En aquest cas ho ha fet en la categoria Open blau, que ha dominat de principi a fi amb tres primers llocs i tres segons.

Cal destacar que al maig Guillem Oliver ja es va proclamar campió al Campionat de Catalunya de trial i al juny de la Copa d’Osona.

En aquesta Copa catalana també hi han participat diferents taradellencs. En alevins Jordi Tulleuda ha acabat cinquè, mentre que Jordi Povedano ho ha fet en 13a posició. En benjamins Guillem Tulleuda ha acabat sisè i en principiants Marc Codina ho ha fet en la posició 22.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments