Inici Actualitat Un veí denuncia que uns brètols llancen pedres als cotxes a la...

Un veí denuncia que uns brètols llancen pedres als cotxes a la carretera de Viladrau

0
COMPARTIR

bretols-pedres-cotxes3

El taradellenc Josep Autonell va patir aquest dissabte a la tarda una bretolada a la carretera de Viladrau. Cap a quarts de set de la tarda tornant de Viladrau cap a Taradell i abans d’entrar al terme municipal el seu cotxe va rebre l’impacte de diverses pedres llançades per algú.

bretols-pedres-cotxes“Per sort cap de les pedres va impactar al parabrisa, però podia haver tingut conseqüències molt greus”, apunta en Josep. A les imatges es pot veure el tamany d’algunes de les pedres llançades i l’impacte en la planxa del cotxe, concretament en el frontal i un lateral.

En Josep va recollir alguns dels rocs escampats en ple revolt i va informar els agents locals dels fets. També va presentar una denúncia als Mossos d’Esquadra, que es van desplaçar al lloc dels fets, tot i que sense descobrir res nou ni els causants.

bretols-pedres-cotxes2

 

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments