Inici Actualitat El CP Taradell cau derrotat a la pista del Tona a la...

El CP Taradell cau derrotat a la pista del Tona a la segona part

0
COMPARTIR

cp-taradell-pep-rifàDesprés de la jornada de descans, el Club Patí Taradell va perdre aquest dissabte a la pista del Tona, líder de la Primera nacional catalana, tot i que amb un partit més.

El partit es va decidir a la segona meitat i a conseqüència d’una targeta blava. El Tona va inaugurar el marcador al primer temps, però Marçal de penal va empatar el partit. De nou, els locals va tornar a agafar avantatge, però Edu Genís va empatar el partit per arribar amb igualtat al descans.

A la represa el Tona va tornar a marcar per posar el 3 a 2. Amb aquest marcador va arribar la jugada clau. Una targeta blava va fer que el CP Taradell es quedés amb inferioritat numèrica i aquí va arribar el 4 a 2. Al final els locals van sentenciar amb el 5 a 2 definitiu. Cal destacar que el Taradell va fallar dos penals.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments