Inici Actualitat La UD Taradell reacciona i guanya el primer partit a la Roureda

La UD Taradell reacciona i guanya el primer partit a la Roureda

0
COMPARTIR

ud-taradell---gurb-2015

L’equip de Tercera Catalana de la UD Taradell es va retrobar amb la victòria aquest dissabte a la tarda. L’equip taradellenc va guanyar per 3 a 0 al Gurb en un partit on es van recuperar sensacions positives.

L’inici del partit va ser molt bo. Amb un Taradell intens, pressionant i amb molt bona actitud. Prova d’això és que ja als cinc minuts va tenir una ocasió claríssima per marcar. Canó superant la sortida del porter va fer una vaselina que va sortir fregant el travesser. Abans del quart d’hora va arribar l’1 a 0. Bona recuperació de Marçal que Cuenca va aprofitar per passar a Canó i aquest retallant al defensa superava el porter amb l’esquerra.

ud-taradell---gurb-20152A partir de llavors van arribar minuts sense un dominador clar ni ocasions. A l’últim quart d’hora va ser quan el Taradell va patir més. El Gurb va tenir un parell d’ocasions clares per marcar. Primer Nil rebutjava un xut des de l’esquerra de l’àrea petita. I a l’últim minut del primer temps en una jugada embolicada Nil rebutjava un xut massa centrat del Gurb.

A l’inici del segon temps el Taradell va continuar una mica espès. Però a mesura que van passar els minuts es va anar refent. Al minut 58 Canó va pentinar una bola àrea i Ignasi la va aprofitar per fer el 2 a 0. Aquest gol va donar tranquil·litat. Minuts després Canó hauria pogut sentenciar si el seu xut, arribant per la dreta, no s’hagués estavellat al pal.

Al minut 74 va arribar la sentència. Penal favorable al Taradell que suposava la segona groga pel defensa Abeya. Tala va fer el 3 a 0. Abans del final el Gurb va reclamar un possible penal i Tala en una falta directa va estavellar la pilota al pal.

La primera victòria del Taradell a la Roureda trenca una mala ratxa i per primera vegada permet a l’equip mantenir la porteria imbatuda. Després del partit es va fer la presentació dels quinze equips que té la UD Taradell aquesta temporada, amb una botifarrada popular per jugadors, entrenadors i familiars.

Gol de Canó (1-0):

Gol d’Ignasi Casacuberta (2-0):

Gol de Tala (3-0):

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments