Inici Actualitat Els rellotges s’endarrereixen una hora aquest dissabte

Els rellotges s’endarrereixen una hora aquest dissabte

0
COMPARTIR

canvi_horariAquest cap de setmana, concretament, durant la nit del dissabte al diumenge caldrà canviar els rellotges. Així, a les 3 de la matinada de diumenge caldrà endarrerir l’hora fins a les 2 per adaptar-nos a l’horari d’hivern.

Tots els països de la Unió Europea fan aquest canvi amb l’objectiu d’estalviar energia elèctrica. Segons l’Institut Català d’Energia, el canvi pot suposar un estalvi d’entre 9 i 10 euros per llar a Catalunya, com a resultat de la menor necessitat d’il·luminació artificial, ja que es té més llum natural a primera hora del matí, que és quan es produeixen la majoria de desplaçaments.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments