Inici Actualitat L’EAS Taradell arriba a l’objectiu desitjat de 1.200 usuaris

L’EAS Taradell arriba a l’objectiu desitjat de 1.200 usuaris

0
COMPARTIR

piscina-coberta2

Quan es va presentar públicament el projecte de l’Espai d’Aigua i Salut de Taradell, l’alcalde Lluís Verdaguer va manifestar que la previsió inicial, segons l’estudi de viabilitat, era començar amb 800 usuaris i que en feien falta 1.200 perquè l’Ajuntament no hi hagués de posar diners anualment. Doncs, des de fa una setmana l’EAS ha arribat als 1.200 usuaris.

usuari 1200 eas taradellLa veïna de Santa Eugènia de Berga, Marisol Garcia, ha estat l’usuària 1.200 i, per això, se la va obsequiar amb un pack de marxandatge (motxilla, casquet de bany, candau de combinació, tovallola i xancletes) de l’EAS Taradell.

Segons informa l’Ajuntament de Taradell, l’estudi de viabilitat de la Diputació de Barcelona preveia que la xifra de 1.200 usuaris no s’havia d’assolir fins al tercer any de funcionament. I ho ha fet sis mesos després de la seva posada en marxa. Actualment, un 86% dels usuaris de l’EAS Taradell són de Taradell, un 4% de Santa Eugènia de Berga i la resta dels pobles veïns.

Els 1.200 usuaris suposen un total de 673 quotes per usar la piscina coberta i realitzar més de 60 activitats a la sala de fintess, la sala d’spinning i la sala d’activitats dirigides. Durant la setmana també usen la instal·lació esportiva uns 200 escolars de Taradell i rodalies per a cursets de natació escolar, juntament amb unes 90 persones que fan els cursets de natació de l’EAS.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments