Inici Actualitat Albert Pujol es proclama campió de Catalunya de curses de muntanya

Albert Pujol es proclama campió de Catalunya de curses de muntanya

0
COMPARTIR

albert pujol campio catalunya 2015 curses muntanya

albert-pujol-campionat-catalunya-tivissa-2015Tivissa, a la Ribera d’Ebre, va acollir aquest diumenge el Campionat de Catalunya de curses de muntanya individual. En la desena edició de la cursa de muntanya de Tivissa el taradellenc Albert Pujol va aconseguir el títol català de l’especialitat.

La cursa la va guanyar un francès, Beñat Matmissolle, però no està federat a Catalunya i, per tant, no podia optar al campionat català. Albert Pujol, per tant, tot i entrar segon a la meta a cinc minuts, va ser el millor atleta català.

Pujol va fer un temps de 2 hores 34 minuts i 40 segons per completar els 24,6 quilòmetres de recorregut i els més de 1.578 metres de desnivell acumulat. En segona posició al Campionat català va arribar Josep Viñas, a tres minuts, i tercer va ser Pere Aurell a sis minuts.

El recorregut de la prova aquest any era nou, recuperant punts emblemàtics com la travessa de la Serra de la Creu.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments