Inici Actualitat Massa càstig per la UD Taradell davant del Sant Vicenç de Torelló

Massa càstig per la UD Taradell davant del Sant Vicenç de Torelló

0
COMPARTIR

ud-taradell---sant-vicenç-torelló-2015

Derrota per 0 a 3 de la Unió Deportiva Taradell aquest dissabte a la Roureda en el partit de Tercera Catalana contra el Sant Vicenç de Torelló. Excessiu marcador en un partit on el Taradell va haver d’anar sempre a remolc en el marcador i va acusar la mala ratxa de resultats.

Els taradellencs estan acusant els nervis i la baixa moral per aquest inici dolent de temporada. Al minut 3 va arribar la primera ocasió clara dels visitants en una doble ocasió que va acabar amb córner i un xut a la base del pal de la porteria defensada per Joel. I als 7 minuts va arribar el 0 a 1 en una falta a la frontal executada de forma magistral.

Aquest cop va ser una llosa pel Taradell, que li costa molt superar els contratemps. Tot i això, una bona triangulació va estar a punt de suposar l’empat en una pilota que Marçal arribant per l’esquerra va estar a punt de superar la sortida del porter. Als 13, però, en una jugada que semblava fora de joc, Joel va haver d’evitar una vaselina visitant. Fins als últims minuts no hi va tornar a haver ocasions. Als 39 Joel va enviar a córner un xut creuat des de la dreta.

La segona part va començar amb un canvi, per lesió de Pladevall. Sense massa claredat el Taradell va buscar l’empat. Quasi l’aconsegueix al quart d’hora en una falta penjada que Font va rematar i va obligar que el porter enviés la pilota a córner. Als 68 n’hi va haver una de més clara, Ignasi arribant per l’esquerra no va saber trobar la porteria en una vaselina al porter. Tot seguit, ocasió idèntica pel Sant Vicenç i amb el mateix final. Més tard, Joel va haver d’intervenir en un xut lateral per evitar el gol.

Ja en els últims minuts el Taradell va arriscar deixant només tres defenses. Arnau Albert va tenir l’empat a les seves botes quan va engaltar de primera un desplaçament, però el seu xut va acabar massa centrat a les mans del porter visitant. I amb el Taradell a la desesperada, va arribar el 0 a 2 en un contraatac del Sant Vicenç. El 0 a 3 va arribar just segons abans que l’àrbitre assenyalés el final del partit.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments