Inici Actualitat Convocada una concentració dimarts a Taradell per donar suport als imputats pel...

Convocada una concentració dimarts a Taradell per donar suport als imputats pel 9N

0
COMPARTIR

cartell-concentracio-imputats-9n

Dimarts 13 d’octubre estan convocades concentracions al davant de tots els ajuntaments catalans per tal de donar suport als imputats pel 9N. Taradell no serà menys i també hi ha convocada una concentració a les 19:30h davant de l’Ajuntament. L’acte també servirà per llegir el manifest redactat pel Pacte Nacional pel Dret a Decidir.

La iniciativa és de l’Assemblea Nacional Catalana, Òmnium, l’Associació de Municipis per la Independència (AMI) i l’Associació Catalana de Municipis (ACM) per donar suport a la consellera d’Ensenyament, Irene Rigau, l’exvicepresidenta, Joana Ortega, i el president de la Generalitat en funcions, Artur Mas, que han de declarar la setmana vinent com a imputats per haver posat les urnes el 9 de novembre.

El dijous 15 d’octubre, fins i tot, hi ha convocada una concentració d’alcaldes i alcaldesses davant del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya quan Artur Mas vagi a declarar. L’objectiu de tot plegat és visualitzar el suport dels catalans amb el dret a decidir.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments