Inici Actualitat Exjugadors veterans del Barça seran diumenge a Taradell jugant a futbol

Exjugadors veterans del Barça seran diumenge a Taradell jugant a futbol

0
COMPARTIR

agrupacio barça jugadorsL’Agrupació de jugadors veterans del FC Barcelona enceta la temporada fent un triangular de futbol a Taradell. Aquest diumenge al matí diversos exjugadors blaugrana vindran fins al camp municipal de la Roureda de Taradell per viure una matinal de futbol.

Està previst que a les 11 del matí comencin els partits de futbol, plantejats com un triangular. A les 2 del migdia gaudiran d’un dinar al mateix camp de futbol. Es tracta d’exjugadors més grans de 55 anys que disputen partits per diferents pobles de Catalunya. Aquest diumenge a Taradell s’hi podrien aplegar fins a més de 80 exjugadors.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments