Inici Actualitat Es crea un grup a facebook per fomentar la reutilització d’objectes a...

Es crea un grup a facebook per fomentar la reutilització d’objectes a Taradell

0
COMPARTIR

grup-facebook-no-ho-llenço-taradell

Aquest dimecres s’ha creat una grup públic a facebook amb l’objectiu de donar una segona vida a objectes en desús que ja no volem tenir a casa. El grup és específic per gent de Taradell i pretén ser un punt de trobada perquè els taradellencs puguin oferir aquells objectes que ja no necessiten, però que una altra persona pot utilitzar.

La intenció és fomentar el reciclatge i la reutilització, però no fer negoci. Per tant, prohibeix la venda d’objectes. Es poden oferir tot tipus d’objectes, des d’electrodomèstics, mobiliari obsolet, roba, articles per a infants, etc. L’únic requisit és fer una breu explicació de les característiques i estat de l’objecte i els interessats ja es posen directament en contacte amb la persona que fa l’oferta.

Es tracta d’un grup que ja existeix en altres poblacions amb èxit i que ha decidit iniciar el taradellenc Aleix Solà. Us hi podeu afegir en aquest enllaç.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments