Inici Actualitat El barri de Mont-rodon i el pavelló d’esports ja disposen de càmeres...

El barri de Mont-rodon i el pavelló d’esports ja disposen de càmeres de videovigilància

0
COMPARTIR

cameres-pavello-esports

Les entrades del barri de Mont-rodon i la zona del pavelló d’esports El Pujoló són els nous punts del municipi que compten amb càmeres de videovigilància. Les últimes en instal·lar-se han estat les del barri de Mont-rodon amb un total de tres càmeres a les entrades a la zona residencial.

Aquestes han estat costejades per l’associació de veïns del barri que va fer la petició a l’Ajuntament arran d’una sèrie de robatoris. S’incorpora així al precedent que va suposar la instal·lació de càmeres al barri de Goitallops, també pel mateix motiu.

cameres-pavello-esports2Mentrestant, al pavelló també se n’han instal·lat tres. Dues a la façana de l’entrada al pavelló per controlar també la zona de la pista d’skate i una al lateral que dóna a l’avinguda Mossèn Cinto Verdaguer. Aquestes s’han instal·lat per controlar l’ús de la pista d’skate i també evitar desperfectes al pavelló, com va passar en l’última revetlla de Sant Joan quan es van trencar diversos vidres. La zona està adequadament senyalitzada.

Totes les càmeres tenen una gestió centralitzada de les imatges al despatx dels agents locals. De moment, ja estan sent eficaces, ja que produeixen un efecte dissuassiu per evitar actes vandàlics o incívics.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments