Inici Actualitat El TT Mont-rodon comença la lliga de tennis taula amb victòria

El TT Mont-rodon comença la lliga de tennis taula amb victòria

0
COMPARTIR

ttmontrodon-tttorello

Victòria clara i contundent del TT Mont-rodon en el primer partit de la temporada a la Lliga Intercomarcal de tennis taula. Aquest dissabte a la tarda els taradellencs rebien la visita del TT Torelló A, a qui van derrotar per 6 a 1.

El partit ja es va posar a favor dels locals des dels primers compassos, tot i tenir uns partits molt igualats que van caure del cantó taradellenc. A partir d’aquí l’equip va poder jugar més relaxat i va acabar tota la sèrie de partits amb un marcador còmode. Van jugar: Rafel Montenegro (1,5), Jaume Cunill (2,5) i Jordi Forcada (2).

L’equip jugarà aquest dissabte a la difícil pista del TT Borgonyà, un equip que sempre opta a les primeres places de la competició.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments