Inici Actualitat El CP Taradell es situa líder en solitari en superar l’Olot B

El CP Taradell es situa líder en solitari en superar l’Olot B

0
COMPARTIR

cp-taradell---olot-2015

El Club Patí Taradell ja s’ha situat líder en solitari a la Primera Nacional Catalana després de superar dissabte a la tarda a l’Olot B. Els de la Garrotxa van perdre el primer partit de la temporada per un clar 6 a 2.

Després d’uns minuts de tantejament, l’Olot va disposar d’un penal a favor al minut 7, que Albert Dalmau, una assegurança a la porteria, va aturar. Al minut 14 un penal del Taradell va suposar l’1 a 0, transformat per Marçal Casadevall. A partir d’aquí van venir els millors minuts del Taradell, que va aprofitar dues ocasions més. Primer Eduard Genís i després Miquel Masoliver posaven un 3 a 0 amb el qual es va arribar al descans.

cp-taradell---olot-20152Al segon temps, només començar va arribar el 4 a 0 en un xut llunyà. Però l’Olot va reaccionar. Va aprofitar una falta directa per escurçar diferències i un contraatac per fer el 4 a 2. Van ser els moments més complicats per al Taradell que va fallar un penal, ja que a falta de 8 minuts els visitants van xutar al travesser. Però, curiosament en la jugada següent Eduard Genís va aprofitar una bola solta per fer el 5 a 2. Ja a les acaballes l’Olot va desaprofitar un penal i el Taradell va marcar el 6 a 2 definitiu.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments