Inici Actualitat Taradell va viure l’esperit geganter en un diumenge marcat per les eleccions

Taradell va viure l’esperit geganter en un diumenge marcat per les eleccions

0
COMPARTIR

trobada-gegants-taradell-2015

El diumenge a Taradell no tot eren eleccions catalanes, també s’hi va celebrar la 22a edició de la Trobada de gegants. Durant tot el matí diverses colles geganteres d’arreu de Catalunya van venir a Taradell per fer una cercavila pels carrers més cèntrics i ballar al so de les gralles. També es va estrenar un nou capgròs, el Gat, de la Colla Gegantera de Taradell.

La matinal de cultura catalana va tenir el seu colofó, com és habitual, a l’aparcament de l’antiga Carpa on es va fer la presentació de les colles participants i la ballada final conjunta. La climatologia va respectar l’acte, ja que a la pluja no va fer acte de presència fins a la tarda. La trobada estava organitzada per la Colla Gegantera Jove de geganters i grallers de Taradell. A continuació, podeu veure algunes imatges.

[shashin type=”albumphotos” id=”89″ size=”small” crop=”y” columns=”max” caption=”y” order=”date” position=”center”]
COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments