Inici Actualitat L’escola bressol La Xarranca celebra els 25 anys de la seva fundació

L’escola bressol La Xarranca celebra els 25 anys de la seva fundació

2
COMPARTIR

25-anys-escola-bressol-la-xarranca

Un espectacle infantil aquest dissabte a la tarda va servir per commemorar els 25 anys de vida de l’escola bressol La Xarranca de Taradell. L’acte, tot i està previst fer-se als jardins de can Costa, es va realitzar a la sala gran del Centre cultural. El taradellenc Jordi Font amb l’espectacle ‘El bosc com balla’ i la companyia Cal Teatre va ser l’encarregat d’entretenir la seixantena d’assistents que es van reunir.

25-anys-escola-bressol-la-xarranca2Al final es va fer un brindis de celebració. Els assistents també van poder contemplar fotografies històriques del centre educatiu a l’escola bressol on es va fer un petit berenar.

La Xarranca va entrar en funcionament el 1990 al carrer Catalunya i compta amb infants des dels quatre mesos als tres anys. L’any 2008 es va inaugurar la segona escola bressol, La Baldufa, davant l’augment de demanda de places. Però el curs 2013/2014 es va haver de tancar a causa de la disminució d’usuaris a les escoles bressol. Actualment, la Xarranca compta amb una setantenta de nens i nenes.

25-anys-xarranca

25-anys-xarranca2

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

2 Comments
més nou
més antic més votat
Inline Feedbacks
View all comments
Marta
Marta
3 octubre 2015 13:36

L’espectacle que van organitzar per a celebrar els 25 anys no era adequat per als nens de 0 a 3 anys! Inclòs als grans ens costava de seguir! Perquè ho tinguin en compte. ..

Teresa Estrada
Teresa Estrada
29 setembre 2015 16:38

Aquest dissabte 26 de setembre 2015 s’ha celebrat els 25 anys d’inauguració de l’escola bressol “La Xarranca” de Taradell. Ha estat molt bonic i emotiu tornar-la a visitar i veure les fotos en els murals tant ben il.lustrats, amb dibuixets i animacions. És entranyable seguir l’inici des de l’any 1990 fins aquest present 2015 els noms dels petits alumnes. I també fer el passeig del que és un curs celebrant les festes i tradicions catalanes: la tardor, la castanyada, el caga tió, cant de nadales, els reis mags d’orient. Encetant un nou any, ple hivern, amb el passant dels tonis,… Llegeix més »