Inici Actualitat La UD Taradell trenca la mala ratxa i suma el primer triomf...

La UD Taradell trenca la mala ratxa i suma el primer triomf a la lliga

0
COMPARTIR

ud-taradell-partit-fm-2015La Unió Deportiva Taradell va sobreposar-se de la mala ratxa de resultats amb la primera victòria a la lliga aquest dissabte al camp del Voltregà. En la quarta jornada de lliga a la Tecera Catalana els jugadors de Jordi Freixas van sumar els tres punts en guanyar per 1 a 2.

No va ser un partit fàcil, però el Taradell va fer un joc molt seriós i sempre va portar la iniciativa en el marcador. A més, va tornar a mostrar-se més solvent defensivament. El primer gol del partit va arribar al minut 13 quan a la sortida d’un córner Canó rematava per fer el 0 a 1.

El partit es va posar de cara al segon temps. Als 20 minuts Donaire va marcar el 0 a 2. A més, Jordi Pladevall va tenir una oportunitat molt clara per sentenciar al partit. Al final es va haver de patir, ja que els locals van apretar molt i van obligar als taradellencs a estar molt concentrats defensivament. Malgrat que el Voltregà va escurçar diferències al minut 89, ja no hi va haver temps per res més.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments