Inici Actualitat Les eleccions catalanes 2015 registren el rècord històric de participació a Taradell

Les eleccions catalanes 2015 registren el rècord històric de participació a Taradell

0
COMPARTIR

eleccions-catalanes-201510

Aquestes eleccions al Parlament de Catalunya 2015 han superat tots els registres històrics de participació en unes eleccions al municipi de Taradell. La participació, un cop tancades les urnes, s’ha situat en el 85,91% (5,3 punts més que el 2012). És a dir, han votat un total de 4.080  dels 4.749 taradellencs que tenien dret a vot en aquests comicis.

Mai fins a aquest 27 setembre s’havia registrat una participació tan alta a Taradell. Aquestes eleccions catalanes 2015 són les més participatives tant en percentatge com en votants absoluts. Fa tres anys en les eleccions catalanes, fins llavors les més participatives, la participació va ser d’un 80,58% (3.743 taradellencs). Però les més participatives havien estat fins avui unes municipals de l’any 1979 amb el 81,21%. En percentatges eren les més participatives fins a aquest 27 de setembre.

Ara mateix ja ha començat l’escrutini dels vots. Tan aviat com coneixem els resultats us informarem.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments