Inici Actualitat A les 5 de la tarda a Taradell ja ha votat un...

A les 5 de la tarda a Taradell ja ha votat un 66% del cens a les eleccions 2015

0
COMPARTIR

eleccions-catalanes-20155

Després d’un matí molt mogut i amb constants cues de taradellencs per anar a votar, al migdia i a primer hora de la tarda, coincidint amb la pluja, l’afluència de gent a votar ha baixat. Les dades de participació a les cinc de la tarda registren que a Taradell un total de 3.134 persones ja han exercit el seu dret a vot. Això suposa el 65,99% de votants que ho poden fer avui 27 de setembre en les eleccions al Parlament de Catalunya 2015.

Aquesta participació registrada a les 17h suposa un augment molt clar respecte als anteriors comicis catalans. Fa tres anys la participació es situava en el 60% a aquesta hora, mentre que al 2010 era del 50,5%. I, fins i tot, supera la de la consulta del 9 de novembre que a les cinc de la tarda era del 60,64%.

eleccions-catalanes-20158

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments