Inici Actualitat El CP Taradell continua ferm i guanya a la pista del Cambrils

El CP Taradell continua ferm i guanya a la pista del Cambrils

0
COMPARTIR

cp-taradell-2015-16

En la segona jornada de la Primera Nacional Catalana el Club Patí Taradell va sumar la segona victòria de la temporada. El partit es va avançar a divendres i es va jugar a la pista del Cambrils, un equip nou a la categoria després de l’ascens assolit la temporada anterior.

Tot i ser un partit molt igualat, el Taradell no es va deixar sorprendre i va confirmar el bon inici de lliga. L’equip de Pep Rifà va estar mancat d’eficàcia davant la porteria rival i això va fer que fins al segon temps no confirmés el triomf. La primera meitat va acabar amb empat a 1, gràcies a un gol de Masoliver, tot i desaprofitar força ocasions clares.

Al segon temps va arribar la sentència i la materialització de les oportunitats. Marc Soler, Pol Casellas i Marc Nuri van marcar per posar el definitiu 1 a 4 al marcador. Una victòria que manté el CP Taradell al capdamunt de la classificació.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments