Inici Actualitat Taradell acull aquest diumenge la 22a Trobada de gegants

Taradell acull aquest diumenge la 22a Trobada de gegants

0
COMPARTIR

trobada-gegantera-20132
No tot seran eleccions aquest proper diumenge 27 de setembre. Taradell viurà la 22a edició de la Trobada de gegants, organitzada per la Colla jove de geganters i grallers de Taradell. L’activitat començarà a les 9 del matí amb una plantada a la Ronda dels Vilademany.

L’inici de la cercavila serà a 1/4 de 12 del matí amb un recorregut pels carrers més cèntrics del poble i amb final a l’aparcament de la carpa. Allà a la una del migdia s’hi farà la ballada final.

Està previst que la trobada reuneixi els geganters de Torelló, Sant Vicenç de Montalt, Súria, Sant Esteve d’en Bas, Lliçà de Vall, Corbera de Llobregat, Sant Vicenç de Torelló, Prats de Lluçanès, Gironella, Sant Pere de Vilamajor, Teià, Castellar del Vallès, el barri de Santa Anna de Vic, Caldes d’Estrac, Torelló i Sant Vicenç de Montalt.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments