Inici Actualitat EL TT Mont-rodon enceta la temporada amb les primeres competicions

EL TT Mont-rodon enceta la temporada amb les primeres competicions

0
COMPARTIR

tennis-taula-intercomarcal-2015

Tres jugadors de l’escola del CPE Taradell van participar en la primera prova del Campionat Intercomarcal Escolar 2015-2016 celebrat dissabte passat a Arbúcies. Ian Llacer va ser el jugador més destacat en aconseguir la cinquena posició final en categoria infantil, metre que els seus companys Ruben Llacer va ser novè i Pau Mas, dotzè.

Ruben Llacer també va aconseguir la segona posició en categoria aleví, ja que en haver-hi pocs participants d’aquesta, van jugar conjuntament amb els infantils.

A la tarda el TT Mont-rodon va estar representat per dos jugadors de l’equip al cinquè Open d’Arbúcies. El primer en competir va ser en Rafel Montenegro que va ser segon de grup. En Jordi Forcada va acabar en primera posició. A les eliminatòries en Rafel no va tenir sort en el sorteig i va perdre a 32ens per 1-3 contra J.P. Machín del TT Tramuntana Figueres, mentre que en Jordi va superar bé la primera i va perdre a 16ens per 1-3 contra Pere Ausió del Vic TT.

D’altra banda, el dissabte dia 3 d’octubre començarà la Lliga Intercomarcal de grans amb la participació de 12 equips, tres menys que la temporada passada, amb la participació de nou del TT Mont-rodon que continuarà amb la mateixa plantilla que la temporada passada: Jordi Forcada, Rafel Montenegro, Werner Howad, Oriol Garcia, Jaume Cunill, Ian Llacer, Ruben Llacer i Pau Mas.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments