Inici Actualitat El CP Taradell inicia la lliga amb una clara victòria davant del...

El CP Taradell inicia la lliga amb una clara victòria davant del Capellades

0
COMPARTIR

cptaradell-capellades-2015

El Club Patí Taradell va encetar aquest diumenge la lliga a la Primera Nacional catalana jugant al pavelló del Pujoló davant del Capellades. Sota les ordres del nou tècnic, Pep Rifà, i amb la base de l’equip de la temporada passada, el conjunt taradellenc va debutar amb triomf.

cptaradell-capellades-20152El partit va començar molt bé, ja que al minut 3 en una contraatac liderat per Masoliver, Albert Benito aprofitava la passada per marcar l’1 a 0. Abans dels 10 minuts va arribar el 2 a 0, en un nou contraatac, i quan el Capellades reclamava un penal, Soler marcava per l’escaire. De fet, Soler va ser un dels protagonistes del partit, ja que va marcar quatre gols.

Abans de l’equador de primer temps va arribar el 3 a 0, mentre que els visitants van escurçar diferències abans d’arribar al descans. Al segon temps, però, la major eficàcia del Taradell va decidir. Masoliver i el nou jugador Pol Casellas també van marcar per posar el 7 a 2 definitiu, que fa que el CP Taradell ja es col·loqui en segona posició.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments