Inici Actualitat El Roda goleja la UD Taradell a la Roureda

El Roda goleja la UD Taradell a la Roureda

0
COMPARTIR

ud-taradell-roda-2015

Derrota claríssima de la UD Taradell de la Tercera Catalana aquest dissabte a la Roureda davant del Roda de Ter. Els visitants van ser molt superiors als locals, que van disputar el pitjor partit de la temporada.

El Roda va estar molt més ben posat damunt del joc i va ser molt més intens durant el primer temps. El Taradell, en cap moment, es va sentir còmode i li va faltar actitud. Així ja al minut 6 els visitants van tenir l’opció d’inaugurar el marcador en un xut ras des de l’interior de l’àrea que va salvar Nil. Al quart d’hora en una nova arribada visitant l’ocasió va acabar en un xut massa creuat. I a la tercera, al minut 20, va arribar el gol visitant. Jugada per la dreta que va acabar en una passada que Casasempere va acabar a plaer.

Només dos minuts més tard el Taradell va semblar reaccionar. Pujol va rematar de cap una falta lateral que va obligar a una bona aturada del porter rodenc. Però va ser un miratge, ja que al minut 35, de nou Casasempere, marcava en aprofitar el rebuig del pal a un xut anterior seu. El Taradell va abaixar els braços. El mateix jugador al minut 40 va perdonar el tercer, i al 44 Salés va fer el 0 a 3 rematant de cap al segon pal a una centrada bombejada des de l’esquerra.

ud-taradell-roda-20152Al segon temps, lleugera millora del Taradell. Tot i això, pràcticament no va tenir ocasions. El joc es va igualar lleugerament. Als 6 minuts va estar a punt d’arribar el gol taradellenc. En una falta indirecta per cessió prèvia al porter, el xut de Plade va ensopegar amb un defensa que va salvar el gol.

A la part final van arribar dos gols més rodencs. Al minut 80 en una pilota profunda que un davanter va tocar per superar la sortida de Nil i un company marcar a plaer. I al minut 90 en una falta tancada que Oriol Sans, intentant rebutjar, va introduir a la porteria.

El Taradell haurà de millorar molt, ja que en tres jornades suma només un punt i un sol gol. Destacar que abans de començar el partit els jugadors taradellencs mostraven una pancarta de suport a Pau Sanmartín que en la primera jornada es va lesionar de gravetat.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments