Inici Actualitat La gent gran de Taradell torna la visita a Sant Quintí de...

La gent gran de Taradell torna la visita a Sant Quintí de Mediona

0
COMPARTIR

visita-sant-quinti-mediona-gent-gran

Una cinquantena de persones grans de Taradell van participar aquest dimecres 16 de setembre a l’intercanvi de casals amb el municipi de Sant Quintí de Mediona. Primer de tot es va fer un esmorzar al casa de la gent gran d’aquest poble i, tot seguit, per grups es va visitar l’església, el centre de la vila i les grutes de l’espai de Les Deus, reobertes recentment. També es va poder gaudir de la projecció de dos reportatges, un de Joan Amades i l’altre de la festa major d’aquest municipi del Penedès.

visita-sant-quinti-mediona-gent-gran2Finalitzades les visites, el dinar va tenir lloc a Les Deus, espai emblemàtic de la població on l’aigua ha modelat formes capritxoses a la roca, i ha format grutes, coves i pous de molta bellesa. L’alcalde de Taradell, Lluís Verdaguer, i la regidora de Benestar Social, Araceli Garcia, van ser presents a la jornada, juntament amb l’alcalde de Sant Quintí, Pol Pagès, i el tinent d’alcalde Ramon Creixell.

Aquest programa d’intercanvis té com a objectiu que les persones grans de diferents poblacions creïn vincles, intercanviïn experiències i donin a conèixer els seus municipis i les seves associacions de gent gran. El passat mes de maig Taradell va acollir als quintinencs. Aquesta activitat està organitzada conjuntament per l’Associació de Jubilats de Taradell, l’Ajuntament de Taradell i el programa de dinamització de gent gran de la Mancomunitat La Plana.

visita-sant-quinti-mediona-gent-gran3

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments